Despot Digital - Portfolio

Izrada veb sajta je naša specijalnost!

Kao tim iskusnih profesionalaca koji rade zajedno dugi niz godina, naš cilj je da razvijemo veb sajt za naše klijente u skladu sa njihovim potrebama. Nudimo širok spektar usluga koje uključuju izradu klasičnih poslovnih sajtova, internet prezentacija,  online prodavnica, CMS platformi, portala, blogova…

Klub Satelit Zlatibor

Klijent nam se obratio početkom leta kada je sezona počinjala, a kada su ljudi već uveliko krenuli da planiraju svoje odmore, nije bilo vremena za gubljenje. Primarni cilj bio je povećanje broja gostiju u Klubu Satelit.

Pogledajte više

Acta Media doo

Kompanija Acta Media obratila nam se upitom za vođenjem Email kampanje, te je to ujedno bio i prvi korak u našoj saradnji. Vremenom, tu saradnju smo proširili na ostale sfere marketinga i održavanje sajta.

Pogledajte više

Webglobe

Kompanija Webglobe obratila nam se sa upitom za izradu veb sajta. Njihova ideja bila je da tadašnji PAnet portal i WebGlobe stranicu spoje i modernizuju na način koji će njihovim klijentima olakšati navigaciju kroz sajt.

Pogledajte više

My Evios

Kompanija EVIOS javila nam se sa upitom za dizajniranje i izradu vebsajta, kao i izradu platnih i ostalih tehničkih funkcionalnosti. Za ovaj projekat, naš tim veb dizajnera i programera je autsorsovan pri čemu smo sarađivali sa već postojećim timom EVIOS kompanije. 

Pogledajte više

REKA Kaftans

Brend REKA KAftans obratio nam se sa upitom za uvođenje funkcionalnosti veb kupovine. Sajt je postojao, ali nije bio funkcionalan. Prethodni developer za sobom je ostavio dosta grešaka iz perspektive back end-a, te je na nama bilo da ispravimo te greške i sajt predstavimo na što bolji način ciljnoj grupi.

Pogledajte više

Igraj.rs

Igraj.rs se već 30 godina bavi pružanjem zabave za celu porodicu. Od luna parkova, preko old-school arkada, pa sve do najmodernijih igara virtuelne realnosti, njihovi zabavni centri nastoje ka tome da pruže zabavu celoj porodici.

Pogledajte više

Clean Machine

Clean Machine je agencija za čišćenje svih vrsta podova. Iako obuhvataju sve vrste čišćenja, ubedljivo najveći broj klijenata šalje upite za usluge čišćenja stambenih ili poslovnih zgrada, hotela, škola, fakulteta, industrijskih i uslužnih objekata.

Pogledajte više

Headzone

Headzone je frizerski salon iz Beograda. Pored standardnih frizerskih usluga, ovaj salon je i zvanični saradnik kompanije Kerastase, pa tako veliki broj njihovih proizvoda mogu biti kupljeni upravo kod njih.

Pogledajte više

Vinarija Đorđević

Brend “Podrum Ðordević” obratio nam se sa upitom za izradu veb stranice. Komunikacija sa klijentom je lako ustanovljena, te smo nakon inicijalnog sastanka već mogli da započnemo saradnju.

Pogledajte više
Untitled 16z 1 | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing

Pozovite nas odmah!

Da li možete da zamislite kako bi izgledao vaš brend da ima savršeno onlajn prisustvo? To je upravo ono čime naša digitalna agencija bavi. Vašim brendom.

Dobrodošli u Despot Digital.

Untitled 2ewfrdc 1 | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
7214254df | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing