Izrada online prodavnica

Internet (online) prodavnice koje razvija naš tim su na prvom mestu potpuno responsivne (prilagođene svim veličinama ekrana). Dizajniramo ih po individualnoj potrebi svakog klijenta, na trenutno najpopularnijoj CMS platformi za online prodaju – WordPress – Woocommerce.

Izrada online prodavnica i ostalih rešenja za online prodaju su u potpunosti prilagođena Vašem poslovanju. Nakon višegodišnjeg iskustva u dizajniranju i razvoju e- prodavnica za maloprodaje ali i veloprodaje, naš tim zna tačno koji model prodavnice i plaćanja je pravi za Vaš biznis.

Zašto je važno imati veb prodavnicu?

Ono što je izlog u prodavnici, to je vebsajt za vaš biznis. Internet prodavnica u današnje vreme postaje sve popularniji pojam. 

One nisu samo brzo i praktično rešenje za vaše kupce, već i nešto što će povećati kredibilnost i profesionalnost vašeg brenda. Facebook i Instagram više nisu jedina opcija za razvoj eCommerce sajta. Glavni razlog toga je što su ove platforme dostupne svima, pa i fizičkim licima. Veb prodavnica vas upravo odvaja od te grupe konkurenata.

Ovo su neke od prednosti veb prodavnice koju bi trebalo razmotriti:

Delujete profesionalnije

Imate punu kontrolu nad izgledom i funkcionalnostima (za razliku od društvenih mreža)

Lakše je praćeje rezultata

Brže je povezivanje sa ostalim medijima digitalnog marketinga (pogotovo Email marketing)

Praktičnije je za vaše korisnike

Ulivate poverenje kupcima koji nisu sigurni u kupovinu

Otvarate ogromno polje za dalje unapređivanje.

Bilo da krećete sa novim poduhvatom ili digitalizujete postojeću prodavnicu, Despot Digital je tu za vas!

Veb prodavnica kakvu vaš brend zaslužuje

Internet prodavnice na koje naš tim radi su na prvom mestu potpuno responsivne, odnosno prilagođene svim ekranima i vašim korisnicima. Sajtove dizajniramo po individualnoj potrebi svakog klijenta, nezavisno od toga da li online prodavnica ima jedan ili hiljadu proizvoda.

Pri izradi online prodavnica vodimo računa o korisničkom iskustvu. Važno nam je da budući korisnici veb prodavnice sa lakoćom mogu da pronađu željenje proizvode i izvedu proces kupovine na što lakši i brži način.

Kroz proces kreiranja veb prodavnice, bićete u kontaktu sa menadžerom projekta koji će vam rado u svakom trenutku prikazati kako i na koji način teče proces izrade. 

Po završetku procesa, dobićete detaljno uputstvo kako možete sami u budućnosti da dodajete, menjate il brišete artikle. Imaćete punu kontrolu nad veb sajtom i digitalnom prodavnicom, što će vam uštedeti mnogo vremena i resursa.

Iako se u izuzetnim slučajevima kombinuje izrada veb prodavnica sa custom web aplikacijom, prilikom izrade veb prodavnica naš prvi izbor je WooCommerce, a evo i zašto…

5469616er | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing

Šta je i zašto izabrati WooCommerce?

WooCommerce je velikom broju brendova prvi izbor kada je u pitanju online prodavnica. Pored toga što je trenutno napopularnija CMS platforma sa preko 75 miliona preuzimanja, on takođe predstavlja alat koji je izgradio oko 30% svih eCommerce sajtova.

U kombinaciji sa WordPress platformom za izradu veb sajtova, WooCommerce je dinamična platforma, širokih mogućnosti i funksionalnosti sa mogućnošću da se i sa strane dizajna, i sa tehničke strane, prilagodi svim vašim zahtevama i potrebama.

Kombinacija naprednih funkcionalnosti i snažnih okvira WordPress platforme učinići proces kreiranja veb prodavnice brzim i efektivnim.

Glavni cilj ove platforme je da pomogne malim i srednjim biznisima da rastu u digitalnom prostoru i prvi je izbor preduzetnika koji žele da zarone u horizont eCommerce-a.

20944108 Convertedtfrh | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing

Najvažnije prednosti WooCommerce prodavnice

Prvi utisak i prvih nekoliko sekundi su dovoljni da posetilac veb sajta oseti emociju, poruku koju želite da mu prenesete, da doživi ono što ste mu ponudili. Nakon toga, imate još svega nekoliko trenutaka da odluči da li po njemu veb sajt poseduje kredibilitet i da polako počne da gradi poverenje i lojalnost ka vašem brendu i veb lokaciji.

5469616er | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing

Intuitivan i jednostavan dizajn korisničkog interfejsa vam omogućava da jednostavno dodajete, uređujete ili brišete proizvode, njihove slike i opise, količinu, cene, popust, stanje kao i da upravljate nalozima.

Naplatite vaše proizvode ili usluge putem platnih procesora, Stripe, PayPal, WorldPay, kreditnih kartica, direktnih bankovnih transfera, čekova ili gotovine prilikom isporuke.

Samim tim što je WordPress sinonim za platformu prilagođenu za SEO i WooCommerce je omiljen u SEO zajednici. Izbor WooCommerce-a čini SEO optimizaciju vaših proizvoda daleko jednostavnijom.

Izveštaji, analitika i praćenje prodaje na vašoj online prodavnici

Detaljna analiza podataka i analitike koju nam pruža WordPress je ključna za dalji razvoj biznis plana. WooCommerce nam omogućava da jednostavno pristupimo analitici, vidimo koje stranice donose najbolje rezultate i kako možemo stranicu učiniti još upečatljivijom. 

Cena izrade online prodavnice

Cena izrade online prodavnice se kreće od 800 eura, ali može da raste u zavisnosti od veličine veb prodavnice.

Cena izrade internet prodavnice u mnogome zavisi od niše u kojoj se nalazite, broja proizvoda, načina distribucije, oblika plaćanja, konkurencije i još mnoštva faktora koji utiču na vreme izrade online prodavnice i na taj način i na njenu ukupnu cenu. 

Ukoliko imate nekih nedoumica ili samo želite da porazgovarate ili se posavetujete oko potencijalne izrade vaše online prodavnice – zakažite besplatne konsultacije.

Untitled 1dsavad | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 1tzktuk | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing

Izrada online prodavnica u WordPress-u vam omogućava da kroz intuitivnu analitiku:

Još jedna prednost platforme je što ne morate biti esperti kako biste pratili rezultate. Svaka promena je trensparentna i vidljiva.

Implementiraćemo za vas Google Analitics kako biste dobili dodatne podatke i još precizniju analizu. Ovo će značajno pomoći i pri optimizaciji veb sajta.

Postoje i dodaci koji su sjajni za praćenje proizvoda i statusa porudžbine, a možete da upravljate i zalihama.

Pozovite nas da popričamo o vašem biznisu

Niste sigurni da li smo rešenje za vas? Nema problema! Organizovaćemo besplatnu konsultaciju na kojima ćemo se upoznati sa vama i vašim brendom, definisati koji su najveći problemi sa kojima se suočavate i postaviti osnovu za dalji rad i napredak. Bez ikakvih obaveza kontaktirajte nas i saznajte kako da unapredite svoje poslovanje.

8122928wfws | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 2ws | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 2ewfrs | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 2 | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 1wd | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 2wd | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 2wd | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Untitled 2wd | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing