Despot Digitalna Agencija

Despot digitalna agencija iz Beograda je tim specijalizovan za digitalni marketing, usluge izrade veb sajta, optimizaciju i oglašavanje. Kao tim profesionalaca, naša markentiška agencija nastoji ka tome da uzdigne vaše trenutno poslovanje i unapredi reputaciju brenda.

Otkrijte potencijal saradnje sa Despot Digitalnom Agencijom!

Inovativnim i proverenim metodama digitalnog marketinga ubrzavamo proces rasta vaše kompanije i prodaje vaših proizvoda. Obezbeđujemo da se nađete i ostanete ispred vaše konkurencije. Vaš brend treba biti primećen – Despot digitalna agencija vam nudi efektivno rešenje kako to učiniti.

0 +
35 +
90 +
Godinama na tržištu rešavamo probleme i postavljamo standarde.

Zadovoljnih klijenata

 

Uspešnih projekata

Šta radimo?

Kreiramo Strategiju Online Nastupa Vašeg Biznisa

Vebsajt je često prva stvar na koju vaši klijenti nailaze. Zato je važno da on ostane modernog i primamljivog izgleda, a u isto vreme tehnički funkcionalan i kvalitetno napravljen.

Čak 90% informacija dobijamo pomoću čula vida. U skladu sa tim, malo je reći da je dizajn jedan veliki deo brenda (bilo da se radi o logotipu, vizualima ili sadržaju na društvenim mrežama).

Od toga šta će kupac prvo pomisliti kada vidi vas ili vaš brend, pa sve do toga kako ćete svoj brend da plasirate većem broju ljudi, dobar marketing predstavlja važnu osnovu.

SEO

Kako vam zvuči da budete prvi na Google pretrazi kada kupci pretražuju vašu ključnu reč bez ijedne plaćene reklame? Upravo to nam omogućava optimizacija. Postanite prvi izbor vaših potrošača.

Važno je ostati u koraku sa modernim trendovima. Administracija i redovno ažuriranje veb sajta, kao i optimizacija sadržaja i dodavanje funkcionalnosti, omogućava vam da svojim klijentima budete dostupni 24/7/365.

Jedan od najboljih web servera u ovom trenutku u svetu. Hosting visokih performansi na lokaciji u Srbiji ili inostranstvu. Dnevni ili mesečni backup, SSL, DDoS zaštita, PHP selektor. Premium zaštita za vaš sajt.

Digitalna agencija iz Beograda pruža besplatne konsultacije za sve male i srednje biznise

Despot Digitalna Agencija - Besplatne Konsultacije

Niste sigurni da li smo rešenje za vas? Nema problema! Organizovaćemo besplatnu konsultaciju na kojima ćemo se upoznati sa vama i vašim brendom, definisati koji su najveći problemi sa kojima se suočavate i postaviti osnovu za dalji rad i napredak. Bez ikakvih obaveza kontaktirajte nas i saznajte kako da unapredite svoje poslovanje.

Stopa uspešnosti
97%

Najčešće postavljana pitanja

Konsultacije i besplatne analize služe da vam ukažu na mogućnosti i najbolje prakse kada je reč o digitalnom marketingu i izradi web sajtova. To je prilika da se mi upoznamo sa vašim brendom i vi sa našim načinom rada. Na vama je da li želite da prihvatite sugestije i sarađujete sa nama.

Digitalni marketing ima za cilj promociju usluga i proizvoda bilo organski ili  putem plaćenih reklama. Obuhvata sve marketinške aktivnosti na internetu i koristi razne digitalne kanale kao što su pretraživači poput Googla, društvene mreže, e-poštu i druge web lokacije. 

SEO (Search Engine Optimisation)  je postupak optimizacije vaše veb stranice, kako bi se bolje rangirala na internet pretraživačima, povećavajući na taj način količinu organskog (odnosno besplatnog) saobraćaja ka vašoj veb lokaciji.

Cena usluga izrade web sajta zavisi od tehnologije koja se koristi, svrhe i namene vašeg sajta, njegove prodajne uloge, veličine, broja proizvoda, itd.. 

Isto tako, cena jedne marketing kampanje ili ostvarivanje celokupne marketing strategije zavisi od velikog broja faktora kao što su vaši ciljevi, kanali koji se koriste da se dodje do tih ciljeva i brzine realizacije tih ciljeva.

konsultacije sa klijentima | Despot - Digitalna Agencija | Izrada Veb Sajtova i Digitalni Marketing
Odgovaramo na sva pitanja klijenata i pomažemo im da dođu do odgovora

Pročitajte Naše Najnovije Tekstove

Informišite se o najnovijim trendovima u digitalnom marketingu,
saznajte kako da unapredite svoje online prisustvo.

sr_RSSerbian